Педиатри и родители са притеснени, че се забавя ваксинирането на децата, особено срещу пневмококи.Тези имунизации

...
Педиатри и родители са притеснени, че се забавя ваксинирането на децата, особено срещу пневмококи.Тези имунизации
Коментари Харесай

Кантарджиев: Няма риск за децата, чиито ваксини се отложиха

Педиатри и  родители  са обезпокоени, че се забавя  ваксини рането на  деца та, изключително срещу  пневмококи .

" Тези имунизации пазят дребните от вирусни  пневмонии . Откакто избухна  зараза та имунизациите са спрени. Анализираме доста съществено въпроса, тъй като към този момент има данни за епидемии от детски паралич в Пакистан и Афганистан, виждат се случаи и на морбили ", каза шефът на Националния център по заразни и паразитни заболявания Тодор Кантарджиев по време на утринния брифинг на Националния действен щаб за битка с ковид, пише Стандарт.

Забавяне то на  ваксини те не е огромно, няма риск сега за  деца та, сподели той.

Кантарджиев заяви, че щабът е обмислял основаването на зелени зони за  имунизация  - няколко ДКЦ-а в някои от регионалните градове, където да се прави имунизацията на  деца та. Но преди ден е оповестен разбор на СЗО, в който организацията предлага да се изчака още с имунизациите. Защото в случай че не може да се обезпечи безспорна сигурност за  деца та и  майки те, не трябва да се слагат  ваксини , сподели още Кантарджиев. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР